WIE WE ZIJN

Met een multidisciplinair en creatief team van circa 30 adviseur-onderzoekers werken we vooral voor lokale en regionale overheden in Nederland, maar ook voor corporaties, banken, zorg- en welzijnsinstellingen, fondsen en maatschappelijke organisaties. We werken daarbij intensief samen met maatschappelijke organisaties en andere kennisinstellingen en zijn officieel partner van Tilburg University. Met onze kennis en inzichten adviseren we initiatiefnemers, beleidsmakers en bestuurders. Zodat ze afgewogen keuzes kunnen maken. En zodat ze een positieve impuls kunnen geven aan de samenleving van morgen. Benieuwd wie de drijvende krachten achter onze organisatie zijn? We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Word jij onze nieuwe collega?
Wil je werken bij Het PON & Telos? We staan altijd open voor bevlogen nieuwe collega’s! Kijk bij vacatures of stuur een open sollicitatie naar Gijs Outmaijer via g.outmaijer@hetpon-telos.nl.

We zijn momenteel op zoek naar een adviseur-onderzoeker milieukwaliteit en ecologie. Heb jij affiniteit met duurzame ontwikkeling, in het bijzonder met belangstelling voor de versterking van het natuurlijk kapitaal zoals bodem, water en lucht? En ben je gedreven om samen met ons te werken aan een betere benutting van dit kapitaal? Bekijk dan snel de vacature.

Raad van Toezicht

De heer drs. H.J.M. Leenders (voorzitter)
Mevrouw S. Boelema
De heer A. Hardorff MSc
Mevrouw A.E.W. van Limpt MCM
Mevrouw V. Slegers MA