resPONs: Resultaten [X]Changing Perspectives over de Toekomst van Brabant

Op 30 september, tijdens onze jaarbijeenkomst zijn we, samen met een diverse groep van meer dan 100 Brabanders, in gesprek gegaan over de toekomst van Brabant. De gesprekken zijn gevoerd volgens de [X]Changing Perspectives methode van de TU/e geregistreerd en vastgelegd.

De uitkomsten hiervan heeft het PON geanalyseerd. Met een korte presentatie laten we de resultaten van deze analyse zien. De centrale vraag daarbij was hoe we samen een zorgzame Brabantse samenleving kunnen inrichten. We hebben de meningen, verhalen en opmerkingen van de aanwezigen geanalyseerd. Welke actiepunten zijn eruit gekomen? Wiens taak is het hierin het voortouw te nemen? De overheid, de samenleving, wij allen samen?

En dat gezamenlijke is soms bijzonder lastig, zo zullen we ontdekken in het tweede deel van de middag, wanneer we aan de hand van een real-life casus met elkaar in gesprek gaan. Over hoe we samen een volgende stap kunnen zetten in het vormgeven van de toekomst van Brabant.

Ben je benieuwd naar de resultaten? Of wil je met ons meedenken over de vervolgstappen voor het vormgeven van de toekomst van Brabant? Meld je dan nu aan voor deze resPONs bijeenkomst!

Wanneer? Maandag 4 december
Tijd? 14u – 16u
Waar? Het PON