Nieuws

Presentatie PON-Jaarboek 2018: Voorbij het gemiddelde

Bo Broers MSc
   
5 februari 2019

Afgelopen donderdag, 31 januari, was het zover: de PON jaarboek bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst presenteerden we bij Autobedrijf Probaat ons jaarboek met als titel ‘Voorbij het gemiddelde’.

In jaarboek beschrijven we onderstromen in de samenleving aan de hand van een viertal thema’s. We hebben het over flexibilisering van de arbeidsmarkt, digitalisering, de energietransitie en burgerparticipatie.  Maar er zijn natuurlijk nog veel meer ontwikkelingen die invloed hebben op samenleving. Die bewegingen in de samenleving teweeg brengen die niet direct zichtbaar zijn, maar waarvan we merken dat ze aan de oppervlakte veel in gang zetten.

Samen met ongeveer 100 bezoekers reflecteerden we op de ontwikkelingen in de (Brabantse) samenleving en wat mensen in de samenleving beweegt. Dit deden we aan de hand van verhalen van stadsdichter van Tilburg Onias Landveld en interactieve en verbindende dans door Dansnest En vooral door in gesprek te gaan met elkaar.

Mocht je afgelopen donderdag niet in de gelegenheid zijn om erbij te zijn: We nodigen je van harte uit om het jaarboek te lezen, te delen, kritische vragen te stellen en er op te reflecteren. We gaan hier graag met je over in gesprek.

 
Lees meer